Introductie reserveren

Via dit formulier kunt u een introductie boeken om eens langs te komen op onze vereniging. Tijdens de introductie wordt u na een inleidend verhaaltje op de baan gezet door één van onze trainers om een aantal schoten te proberen met luchtgeweer of luchtpistool.

De kosten van de introductie zijn in de huidige coronatijd teruggebracht naar 10€. Hiervoor kunt u twee keer langskomen voor een introductie.

Zorg voor een geldig legitimatiebewijs, en indien gewenst voor een eigen mondkapje. Ontsmettingsmiddelen zijn aanwezig op de vereniging.

Bij eventuele gezondheidsklachten van u of mensen waar u in direct contact mee bent geweest vragen we u de introductie af te zeggen. Dit kan via info@schietverenigingzoetermeer.nl

Kies in het formulier onderin eerst bij ‘Soort’ voor ‘Introductie’. Daarna worden de tijden zichtbaar.

Bevestig