Lidmaatschap

Mensen die zich aanmelden bij onze vereniging zijn de eerste zes maanden aspirant lid. Deze periode is vastgesteld door de KNSA en behoort door alle schietverenigingen in Nederland te worden aangehouden. Als aspirant lid krijgt u een instructie aangeboden door één van de basistrainers om de eerste techniek van het sportschieten aan te leren. Om in aanmerking te komen voor het volwaardig lidmaatschap verwachten wij dat u, gedurende deze periode van zes maanden, regelmatig uw gezicht laat zien en op een verantwoorde wijze met (lucht-)wapens kan omgaan. Ook dient u, na aanmelding, zo spoedig mogelijk een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag bij de vereniging in te leveren.

Misschien vraagt u zich af of het lidmaatschap van een schietsportvereniging iets voor u is en lijkt het u leuk om eens kennis te maken met onze vereniging. Dat kan! Voor meer informatie klik hier.

Voor inschrijving bij onze vereniging hebben wij een aantal persoonsgegevens van u nodig. Vraagt u zich af hoe wij met deze informatie omgaan dan verwijs ik u graag naar onderstaande brochures:

Informatiebrochure persoonsgegevens

Privacyverklaring voor schietsportverenigingen

Voor meer informatie over lidmaatschap kunt u mailen naar  info@schietverenigingzoetermeer.nl