Introductieavond

Op onze verenigingsavonden bent u van harte welkom om eens, tegen een kleine vergoeding, te komen kijken. Tijdens de introductie wordt u begeleidt door een vrijwilliger en leiden wij u rond in onze accommodatie waar de leden hun sport aan het beoefenen zijn. Bent u geïnteresseerd om tijdens de introductie ook een paar proefschoten met een luchtgeweer te lossen? Neemt u dan contact met ons op.

Aangezien wij met vrijwilligers werken en een beperkt aantal introducés per avond kunnen verwelkomen vragen wij u van te voren te reserveren. Vanaf ongeveer 19.00 uur zijn wij te bereiken op telefoonnummer 079 -3514140. Vragen naar het dienstdoend bestuurslid. Ook kunt u uw interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar introducties@schietverenigingzoetermeer.nl

De minimum leeftijd die de vereniging hanteert is 14 jaar.
Het dienstdoend bestuurslid is eindverantwoordelijk voor de verenigingsavond. Hij of zij beslist of er een introductie op de betreffende avond kan plaatsvinden. U mag twee keer vrijblijvend langskomen om kennis te maken met onze vereniging. Daarna wordt u gevraagd een keuze te maken over een eventueel lidmaatschap. Wij zijn wettelijk verplicht om naar uw identiteitsbewijs te vragen en uw introductie te registreren.

Wij vragen voor de introductie een vergoeding van €25, hiervoor mag u twee avonden komen proefschieten onder begeleiding van een instructeur en krijgt u van ons een drankje.